Skip Navigation LinksEvents

Hukuk Fakültesi Ticaret Hukuku Sempozyumu

15 Mayıs 2014, Perşembe, 10:30 ÖÖ - 16 Mayıs 2014, Cuma, 12:00 ÖS
Prof. Dr. Mehmet Tahiroğlu Salonu

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Hukuk Fakültesi tarafından 15-16 Mayıs 2014 tarihlerinde, DAÜ Prof. Dr. Mehmet Tahiroğlu Salonu'nda, "Ticaret Hukukuna Hukukun İlgili Diğer Alanlarıyla Birlikte Bakış" konulu bir sempozyum düzenleniyor.

Açılışı 15 Mayıs 2014, Perşembe günü, saat 10:30'da gerçekleştirilecek olan sempozyumda açılış konuşmalarının ardından DAÜ Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aynur Yongalık başkanlığında, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şebnem Akipek Öcal ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hülya Coştan'ın katılımı ile "Faiz" konulu bir oturum gerçekleştirilecek.

Türkiye Cumhuriyeti'nin çeşitli üniversitelerinden ve DAÜ Hukuk Fakültesi'nden birçok akademisyenin katılacağı ve beş oturum gerçekleştirilecek olan sempozyumda "Faiz" konusu dışında, "Haksız Rekabet", "Ticari Satış ve Mal Değişimi", "Ticari İşletmenin Devri", "Ticari Defterler Yönünden Türk Ticaret Kanunu ve Vergi Usul Kanunu Çatışması", "Ticari Defterlerin İbrazı ve Delil Olması", "Halka Açık Anonim Şirketlerde Sermaye Koyma Borcu", "Anonim Şirketlerde Sermaye Kaybı ve Borca Batıklık" ve "Türk Ticaret Kanunu'nda Düzenlenen Suçlar" konuları masaya yatırılacak

​​​​​​​​​