DAÜ Hukuk Fakültesi İlk Öğrencilerinin Buluşması Gerçekleşti

Yayınlanma Tarihi: 23 Kasım 2018, Cuma

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Hukuk Fakültesi, ilk öğrencilerinin ve mezunlarının katılımı ile 16-18 Kasım 2018 tarihleri arasında “DAÜ Hukuk Fakültesi İlk Öğrencilerinin Buluşması” etkinliğini gerçekleştirdi.

DAÜ Hukuk Fakültesi ilk mezunlarından olan DAÜ Hukuk Fakültesi öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Pervin Aksoy İpekçioğlu ve Yrd. Doç. Dr. Demet Çelik Ulusoy ile Avukat Evrim Eminağa ve Özşen Anış Mehmetalioğulları tarafından düzenlenen ve “2000 Yılı Milenyum Mezunları”nın da yer aldığı etkinlik, 16 Kasım 2018 Cuma günü, Türkiye’den gelen mezunlar ile Kıbrıs’lı mezunların buluşması ile başladı.

Etkinlik kapsamında tüm katılımcılar DAÜ Hukuk Fakültesi önünde buluştuktan sonra DAÜ Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Turgut Turhan ile “Sembolik Ders” için LA2 amfisinde toplandılar. Ders sonunda Prof. Dr. Turhan’a ilk öğrenciler ve mezunlar hediye takdiminde bulundu. DAÜ kampüsünde kısa bir gezi turu yapıldıktan sonra Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı bahçesinde hayatını kaybeden Hukuk Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Aydoğan Özman, Hukuk Fakültesi eski dekanlarından Prof. Dr. Esin Konanç ile genç yaşta hayata veda eden DAÜ Hukuk Fakültesi mezunlarından Pınar Akman, Veysel Bülbül ve Barış Kurt anısına fidan dikimi gerçekleştirildi.

DAÜ Deniz Tesisleri’nde düzenlenen “Yuvaya Dönüş” resepsiyonu da DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam ve Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Gürkanlar’ın katılımıyla gerçekleşti. Etkinlik resepsiyona katılan ilk öğrenci ve mezunlara hediye takdimi ile son buldu. DAÜ Hukuk Fakültesi llk öğrencileri ve mezunları böyle bir organizasyonla bir araya geldikleri için DAÜ Hukuk Fakültesi’ne ve DAÜ Rektörlüğü’ne teşekkürlerini sundular.