Skip Navigation LinksAnnouncements
Tüm Duyurular

DAÜ Hukuk Fakültesinde Şeref ve Yüksek Şeref Töreni Yapıldı.

Yayınlanma Tarihi: 8 Aralık 2023, Cuma

Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesinde Şeref ve Yüksek Şeref Töreni Yapıldı.

2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi'nde elde ettikleri başarılar sonucunda Şeref ve Yüksek Şeref belgesi almaya hak kazanan Hukuk Fakültesi ve Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencileri için 5 Aralık 2023 tarihinde Ahmet Necdet Sezer Hukuk Fakültesi Binası, Prof. Dr. Aydoğan Özman Amfisinde (L A1) tören yapılmıştır. Gerçekleştirilen tören kapsamında Şeref ve Yüksek Şeref Belgesi almaya hak kazanan öğrencilere belgeleri Hukuk Fakültesi Öğretim Üyelerinin katılımı ile verilmiştir.

Tören kapsamında, DAÜ Hukuk Fakültesinde 20 yılı aşkın süredir önemli hizmetleri olan ve Fakülteden ayrılacak olan iki idari personele plaket takdimi de gerçekleştirildi. DAÜ Hukuk Fakültesi Öğretim Üyelerinden ve CTP Genel Başkanı Doç. Dr. Tufan Erhürman'ın da katılımıyla gerçekleştirilen Tören'de Fakülte'nin birimlerinden biri olan Öğrenci İşleri Ofisinde uzun yıllar çok önemli katkıları olan İdare Amiri Sn. Demet Onat Safaoğlu ile Hukuk Fakültesi İdare Amiri Sn. Bertuğ Salimer'e teşekkür plaketleri Doç. Dr. Tufan Erhürman tarafından takdim edilmiştir.