Skip Navigation LinksAnnouncements
Tüm Duyurular

DERSE DEVAM ETMEME HALİNDE NG NOTU ALINMASINA İLİŞKİN DUYURU

Yayınlanma Tarihi: 11 Kasım 2023, Cumartesi

Fakültemizde derslere devam yükümlülüğü her ders için derse devam etme zorunluluğu, Klinik çalışmalar yapılan dersler hariç %70 olup, 2023-24 Akademik Yılı Güz döneminde bu yükümlülüğünü yerine getirmeyen öğrencilere NG notu verilecektir. Klinik çalışmalar yapılan derslerin devam mecburiyeti %80'dir.

NG notu almış öğrencilerin listesi 2 Ocak 2024 tarihinde Hukuk Fakültesi web sitesinde yayınlanacaktır.

NG notu alan öğrenciler dönem sonu sınavlarına, bütünleme sınavlarına ve mezuniyet ek sınavlarına giremeyeceklerdir. Bu öğrenciler bu sınavlara girmiş olsalar bile sınavları geçersiz sayılacaktır.

10.11.2023